Gönüllü öğretmenler gönülleri fethediyor

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası gönüllü olarak deprem bölgelerine giden öğretmenleri her alanda eğitim-öğretime katkı sunmaya devam ediyorlar.

Gündem Yayın: 08 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 08.03.2023 16:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Takip EtGoogle News

Gaziantep ili İslâhiye ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kurulan eğitim çadırlarında görev yapan öğretmenler depremden etkilenen öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması adına “Her Şart Altında Eğitime Devam” anlayışıyla fedakârca çalışmaya devam ediyorlar.

SINAVA HAZIRLIYORLAR

Deprem bölgelerinde okul öncesindeki çocuklara; ilkokul, ortaokul ve lisede öğrenim gören öğrencilere ve sınava hazırlanan gençlere her birinin ihtiyacına göre eğitim ortamları oluşturuldu. Gönüllü öğretmenlerin çalışmaları ile ilgili sosyal medya hesabından videolu paylaşım yapan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, fedakârca çalışan öğretmenlerle gurur duyduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.