HSK’nin kararnamesi tamamlandı

HSK’nin kararnamesi tamamlandı

Gündem Yayın: 19 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.07.2023 14:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Hâkimler ve Savcılar Kurulu, 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımladı. Kararnameyle 3 bin 36'sı adli, 387'si idari yargı olmak üzere 3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Ülkemize ve yargı teşkilatımıza hayırlı olsun" notunu düştü.

BATMAN’DA DEĞİŞİKLİK

Batman İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Kürklü, Ankara İdare Mahkemesi üyeliğine atandı. Adıyaman İdare Mahkemesi Üyesi Hasan Basri Şeremet ise Batman İdare Mahkemesi Başkanlığına atandı. Batman İdare Mahkemesi Üyesi Günay Baygüven Şanlıurfa İdare Mahkemesi Üyeliğine, Batman Vergi Mahkemesi Üyesi Burcu BÖLEK İstanbul Vergi Mahkemesi Üyeliğine,  Batman İdare Mahkemesi Üyesi Zihni Mert Öztürk Ankara İdare Mahkemesi Üyeliğine atandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.