Askeri helikopterle kurtarıldı

Askeri helikopterle kurtarıldı

Gündem Yayın: 09 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2023 16:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Sason ile Kozluk ilçeleri arasında bulunan 2 bin rakımlı Helkız Dağı'na tırmanışı sırasında uçuruma yuvarlanarak düşen 51 yaşında Cevdet Aksoy, ağır yaralandı. yaralı Aksoy askeri helikopterle kurtarılarak Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

Olay Sason ile Kozluk ilçeleri arasında bulunan 2 bin rakımlı Helkız Dağı'nda meydana geldi.bir arkadaşı ile birlikte Sason ile Kozluk ilçeleri arasında bulunan 2 bin rakımlı Helkız dağına tırmanan 51 yaşındaki Cevdet Aksoy, dağa tırmanış sırasında  dengesini kaybederek  kayalıklardan  aşağı yuvarlandı. Vücudunun çeşitli yelerinden yaralanan Aksoy, Yanında bulunan arkadaşının haber vermesi üzerine olay yerine AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kara yolu ile sağlık ekiplerine ulaştırılamayan Aksoy için askeri helikopter devreye girdi. Kısa süre sonra olayın yaşandığı alana ulaşan askeri helikopter, Aksoy’u Batman Eğitim ve Araştıra Hastanesine ulaştırarak tedavi altına alınmasını sağladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.