Meteoroloji’den Batman uyarısı

Meteoroloji’den Batman uyarısı

Gündem Yayın: 24 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.04.2023 12:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Yağışların Bingöl, Muş, Bitlis, Hakkâri, Şırnak, Siirt çevreleri, Diyarbakır'ın kuzey ve doğusu ile Batman'ın kuzey kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu geçmesi tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz(Hatay hariç), İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz(Düzce hariç), Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Çanakkale ve Afyonkarahisar çevreleri ile Edirne'nin güneyi, Isparta'nın kuzey kesimleri ve Antalya'nın doğusunun iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Bingöl, Muş, Bitlis, Hakkâri, Şırnak, Siirt çevreleri, Diyarbakır'ın kuzey ve doğusu ile Batman'ın kuzey kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.