Yedi Hilal’den BAB-GED’e “Hayırlı Olsun” ziyareti

Yedi Hilal’den BAB-GED’e “Hayırlı Olsun” ziyareti

Gündem Yayın: 22 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2023 14:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yedi Hilal Derneği Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği’ne “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Yedi Hilal Derneği Başkanı Ahmet Başaran ve Başkan Yardımcısı Mehmet Eraslan, Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED)’e “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Batman gündeminin konuşulduğu, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Demir, derneklerinin kuruluşu, amacı ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Başaran da basının önemine değinerek, kurulan derneğin hayırlara vesile olmasını diledi ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sırasında söz alan Başkan Başaran, dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgili verdi. Okulların tatil olmasının ardından ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik yaz okulu açacaklarını söyleyen Başaran, kayıtların 30 Haziran’a kadar devam edeceğini söyledi. Yaz okulunda öğrencilerin 45 günlük temel dinî eğitimler ve Kur'an-ı Kerim dersleri alacaklarını belirten Başaran, eğitimlerin dernek binasında olacağını sözlerine ekledi.

Başkan Demir, Yedi Hilal Derneği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başaran ve Eraslan’a teşekkür eden Demir, çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.