BESO’dan üyelerine akaryakıt indirimi

BESO’dan üyelerine akaryakıt indirimi

Gündem Yayın: 06 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.12.2023 14:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve SUNPET arasında imzalanan protokol ile BESO üyelerinin faydalanabileceği akaryakıt indirimi için anlaşma yapıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Üyelerimizin en büyük giderlerinden biri olan yakıt giderini azaltmak için OKN (SUNPET) ile protokol imzaladık. İmzaladığımız protokol sonrasında Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odamıza kayıtlı olduğunu gösteren belgeyi akaryakıt şirketine tanımlayan üyelerimiz benzin alımında %2 motorin alımında ise %4 indirimli alacaktır. Detaylı bilgi almak isteyenler 0555 074 73 70 numaralı ALO ESNAF hattımızı arayarak veya odamıza gelerek konu hakkında detaylı bilgi alabilirler. Üyelerimize yönelik çalışmalarımız devam edecektir. Bu yaptığımız anlaşmanın da tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.