BESO ‘Büyük Esnaf Buluşması’ yapılacak

BESO ‘Büyük Esnaf Buluşması’ yapılacak

Gündem Yayın: 23 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 23.01.2024 13:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Batman Valisi Ekrem Canalp’ın başkanlığında “Büyük Esnaf Buluşması” yaparak esnafların sorun ve taleplerini dinleyecek.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi’nin girişimleriyle ilimizde bulunan esnaflar, vali, belediye başkan vekilleri, kurum müdürleri ve belediye birim müdürlerine sorunlarını iletmek, istek ve taleplerini söylemeleri ve çok daha güzel bir Batman oluşturmak için buluşturacak.

ESNAF SORUNLARINA ÇÖZÜM BULUŞMASI

Başkan Çiftçi; “Esnafımızın ve ilimizin tespit ettiğimiz sorunlarını, taleplerini ve bazı çözüm önerilerimizi maddeler halinde raporlayarak sunumumuzu yaptık. Otopark sorunu, elektrik kesintilerine hızlı müdahale, üretim yapan firmalara yer tahsis edilmesi, artan hırsızlık ve madde bağımlılığına karşı bazı öneriler de bulunduk. Bunların dışında PTT’nin kargoda ki aksaklıkları, ilimizden farklı şehirlere uçak seferlerinin başlaması ve mevcut seferlerin arttırılması, sigorta primi desteği, faizsiz kredi ve hibelerin verilmesi gerektiği gibi önemli hususlardan oluşan taleplerimizi de tekrar dile getirdik. Toplantıya katılan tüm sektör temsilcilerine tek tek söz hakkı vererek, sorun ve isteklerini not aldık. İlerleyen zamanlar da Necat Nasıroğlu Külliyesi’nde Valimizi Ekrem Canalp’ın katılımıyla “Büyük Esnaf Buluşması” ile Batmanımızı ileri bir seviyeye götüreceğimizi düşünüyorum. Programımız şimdiden hayırlara vesile olsun. İlimiz ve esnafımız için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.