Bursa Kebap Evi açıldı

Yurt içi ve yurt dışında büyüme hızı ile adından söz ettiren ve lezzetleriyle ilgi odağı olan Bursa Kebap Evi yurt içinde 114, yurt dışında ise 16 şubesiyle hizmete girdi.

Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 20:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Batman Petrol City' de Bursa Kebap Evi açılışına Batman Sağlık İl Müdürü Semih Canpolat, Yönetim kurulu başkanı Cem Helvacı, Ak parti İl genel meclis üyesi Ömer Güzel ,yanı sıra seçkin bir davetli tarafından açılışı yapıldı.

 

Bursa Kebap Evi, müşterilerine eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatma iddiasında. Bursa yöresinin yemeklerini ve kültürünü mutfağına taşıyan marka, yurt içinde 114, yurt dışında ise 16 şubesiyle misafirlerini ağırlıyor.

Açılışta konuşan Yönetim kurulu başkanı Cem Helvacı "Öncelikle bizleri kırmayarak açılışımızı onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim.

 

Bursa yöresel lezzetlerini bir dünya markası yapma vizyonu ile çıktığımız yolculuğumuzda, bir şehrin mutfağını ve Türkiye'nin yöresel lezzetlerini globale taşımaktan büyük gurur duyuyoruz.Bursa Kebap Evi olarak 10 ülkede 130 şube ile hizmet veriyoruz. Dünyanın önemli kentlerinde şubeler açarak gerek istihdam gerek yaptığımız ihracat ile ülke ekonomisine önemli katkılar sunuyoruz. Hedefimiz bir Türk markası olarak Bursa Kebap Evi'ni globalde yüzlerce belki binlerce şubeye ulaştırmak.

Bugün Batman'da ilk şubemizi açtık. Batman'da yeni şubeler açma hedefindeyiz.

Damak zevki son derece gelişmiş ve yemek kültürü açısından zengin olan Batman halkının Bursa Kebap Evi lezzetlerini seveceğini umuyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.