Midyat garajına

Midyat garajına "Midyat Sokağı” ismi verildi

Gündem Yayın: 06 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.12.2023 14:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediye meclisince Çarşı mahallesinde bulunan ve resmiyette 704. Sokak olarak bilinen, ancak halk arasında "Midyat garajı" olarak bilinen sokak çıkan meclis kararıyla Midyat Sokağı" ismi verildi.

Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren Batman Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Berati Mehmetoğlu,”1990 ‘lı yılların ortalarına kadar Midyat garajı olarak kullanılan bu sokak Sayın Belediye Başkan vekili-Vali Ekrem Canalp yine sayın Ak Pati Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve il başkanı Akif Gür girişimleri sonucu, Batman belediye meclisine sunulan karar doğrultusunda resmiyete dönüştürülerek 704. Sokak olarak bilinen, Midyat Garajı, Midyat sokağı olarak değiştirildi. Kararın alınmasını sağlayan başta Belediye Başkan vekili-Vali Ekrem Canalp’a Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve il Akif Gür’ e teşekkür ederim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.