ISLAH ÇALIŞMASI HIZLANDI

ISLAH ÇALIŞMASI HIZLANDI

Gündem Yayın: 18 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.12.2023 14:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Çayı Islah çalışmaları kapsamında, 3. kısım ıslah projesi, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından 121 milyon 405 bin TL bedelle ihalesi yapılarak, ıslah çalışmalarına başlandı.

Batman Valiliği  tarafından özellikle yapım süreci takip edilen ve DSİ tarafından çok önem verilen projenin, ihale süreci tamamlanarak yer teslimi yapıldı. Proje kapsamında işe başlanmış olup 2024 yılı içinde de projenin tamamlanması planlandı.  

4,60 KM’LİK ÇAY YATAĞI ISLAH EDİLECEK

Yapılacak ıslah çalışmalarının kapsamında; Batman Diyarbakır Köprü’sü ile Güney Çevre Yolu Köprü’sü arasındaki 4,60 km’lik çay yatağı ıslahı gerçekleştirilecek.  Batman çayının ıslahının tamamlanmasıyla birlikte; Batman için çok önemli olan ve vizyon projeleri arasında sayılan Samanyolu OSB, İkiztepe OSB, Sera OSB ve Küçük Sanayi Sitelerinin yapımına başlanacak. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.