Dicle Elektrik, 1526 Personel Sahadaydı

Dicle Elektrik, 1526 Personel Sahadaydı

Gündem Yayın: 02 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 02.01.2024 14:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Dağıtım bölgesinde 6,4 milyon nüfusa sahip Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt’te toplam 2,2 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik, yılbaşında kesintisiz enerji tedariki için bin 526 personelle sahada çalıştı.

Yeni yıla ilişkin açıklamalarda bulunarak her türlü ihtimale hazır olduklarını belirten Dicle Elektrik Genel Müdür Yardımcısı Nedim Tüzün, “Dicle Elektrik olarak kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli enerji için her yıl olduğu gibi 2024’te de azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni yılda müşterilerimize sürdürülebilirlik hedeflerimiz doğrultusunda yüksek kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz. Özveriyle çalışmalarımızı sürdürürken 2024 yılının herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.