ADNAN EKMEN AK PARTİ GERCÜŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

Geçtiğimiz günlerde AK Parti’den Gercüş Belediye Başkan aday adaylığı için dilekçe veren inşaat mühendisi Adnan Ekmen, Batman’da görev yapan yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 23 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2023 09:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Basınla bir araya gelen İnşaat Mühendisi Adnan Ekmen , “    44 yaşında olup Gercüş Doğumluyum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. 2001 yılından bu yana yurtiçinde ve yurtdışında farklı projelerde İnşaat Mühendisi ve yönetici olarak görev yaptım. Batman’ın en büyük projelerinden olan Batman Sağ ve Sol sahil projelerinde yaklaşık 10 yıl yönetici olarak çalıştım. 2015’ten bu yana kendi firmam olan ADEK İNŞAAT ile faaliyet göstermekteyim.

Önümüzdeki 31 Mart yerel yönetimler seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisi Gercüş İlçe Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliği ile başlayan, Türkiye yüzyılı vizyonuyla bu güne kadar edindiğim bilgi, birikim ve tecrübemi memleketim olan Gercüş’e hizmet yolunda kullanmak istiyorum,” dedi.

         Konuşmasının devamında Ekmen,” Gercüş, farklı medeniyetlerin kesişim noktasında bulunan, eğitim oranının yüksekliği ile tanınan, bünyesinden çıkardığı birçok siyasetçi, akademisyen ve üst düzey bürokratlar ile bölgesine büyük etkileri olan müstesna bir ilçedir. Misafirperverliği, hoşgörüsü ve cömertliği ile bilinen kadirşinas Gercüş halkı hizmetin en iyisine layıktır.

Bir Gercüşlü olarak İlçemizin ihtiyaçlarını biliyorum. Allah izin verirse Belediye Başkanı seçilmem durumunda belediyeciliğin asli görevlerini en iyi şekilde yapmanın yanında; Tarım, Hayvancılık, İstihdam ve Turizm alanlarında da hayata geçirmek istediğim projelerim var. Seçimlerin ülkemizde hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.