40 bin depremzedeye sıcak yemek

Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli, Yetimler Vakfı ve İHO EBRAR tarafından Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya’da Kurulan aşevlerinde 40 bin depremzedeye üç öğün sıcak yemek veriliyor.

Gündem Yayın: 16 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.02.2023 14:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Dört büyük vakfın başlatmış olduğu deprem bölgelerinde sıcak yemek yardımı için kurulan aşevlerinde gelen depremzedeler için üç öğün sıcak yemek çıkarılıyor. Yemekleri zamanında hazırlamak için gönüllüler canla başla çalışıyor. Kahramanmaraş Merkez, Malatya Merkez, Malatya Erkenek ve Adıyaman Merkezde açılan aşevlerinde Batman’dan giden Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli, Yetimler Vakfı ve İHO EBRAR’ın yüzlerce gönüllüsü depremzede kardeşlerimize ihtiyaçları için gönderilen yardımları ulaştırmakla beraber en önemli ihtiyaçlarından biri olan yemek ihtiyaçlarını da aşevlerinde karşılamaya çalışıyorlar.  Sıcak yemek hizmetinde aşevlerinde 40 binden fazla depremzedeye hizmet verilmekte. Gelen yardımlar doğrultusunda aşevlerinin kurulması için gerekli malzemeler karşılandıkça her gün bir yenisi ekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.