Nasıroğlu Hasankeyf’te partililerle buluştu

Nasıroğlu Hasankeyf’te partililerle buluştu

Siyaset Yayın: 16 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 16.04.2023 16:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Hasankeyf İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde düzenlenen milletvekili aday tanıtım programına katıldı.

İftar programı ile birlikte düzenlenen ve partilerin yoğun gösterdiği tanıtım toplantısı sonrası açıklamada bulunan Nasıroğlu, Batman'ın her köşesine hizmet götürebilmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. "Bizim Türkiye’den başka vatanımız, milletimizden başka sevdamız yok.” diyen Nasıroğlu şunları söyledi: "Milletvekili aday arkadaşlarımızla birlikte girilmedik ev, selam verilmedik gönül bırakmayacağız. Kalan bir aylık süre içerisinde gece gündüz demeden ülkemizin yarınları için, Türkiye Yüzyılı için elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Çok çalışıp daha çok mücadele vererek Batman'ı hedeflerinin de ötesine taşıyacağız.” diye konuştu.

İftarın ardından vatandaşlarla sohbet edip, istek ve talepleri not alan Nasıroğlu, Hasankeyf esnafı ile de selamlaştı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.