AŞK SINIR TANIMIYOR!

AŞK SINIR TANIMIYOR!

Gündem Yayın: 03 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.09.2023 16:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Hindistan'da yüksek lisans yapan Batmanlı genç Ahmet Cemil Kayan, orada tanışıp aşık olduğu Hintli Priyanka ile ilk düğününü Hindistanda, ikinci düğününü Batman'da yaparak dünya evine girdi.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'ye yüksek lisans için giden Batmanlı  Ahmet Cemil Kayan, 1,5 yıl önce orada tanıştığı Hintli priyanka'yla birbirlerine aşık oldular. Aşık çift ilk düğünü Hindistan'da yaptıktan sonra ikinci düğünü de Batman'da yaparak dünya evine girdi.

Harita mühendisi Ahmet Cemil Kayan Hindistan'da  1,5 yıl önce Hindistan'da tanışıp, aşık olduğu 30 yaşındaki yazılım mühendisi Priyanka Thangaraju ile önce Hindistan sonra da memleketi Batman'da gerçekleşen görkemli düğünle hayatını birlestirdi.

“6 YILA YAKINDIR HİNDİSTANDAYIZ”

Priyanka Thangaraju'nun kendisine evlenme teklif ettiğini kaydeden  damat Ahmet Cemil Kayan: " 2016 yılından beri Hindistan'da kalıyorum. Orada yüksek lisans eğitimi aldık. Yüksek lisan ile ikinci yüksek lisans eğitimi ile beraber yaklaşık bir 6 yıla yakındır Hindistandayız. Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de  Piriyanka ile tanıştım.  Aslında  Türkiye'ye  dönmeye niyetliyken böyle bir aşk durumu oldu.  Kendisi bana evlenme teklifi etti. Sonra ben de onun tabi evlenme teklifini kabul ettim.  çünkü insan sevdi mi çok kolay bulamıyor. O şekilde kabul ettik" dedi.

“AŞK HAKİKATEN SINIR TANIMIYOR”

Priyanka Thangaraju ile evlenmek için aileleri ikna ettiklerini ifade eden Damat Ahmet Cemil Kayan: "Sonra aile meselesi başladı. Kendisinin ailesi müslüman bir aile değil, Hindu bir aile. Onlar için tabi kolay olmadı. Önce onlarla istişare ettik. Sonra onların köyündeki evine gittik. Onlar Tamil Nadu diye bir bölgede kalıyorlar. Onlarla tanışıp evliliğe ikna ettik. Sonra bizim aileyi de ikna ettik. Onlar çabuk ikna oldu. Yaklaşık bir hafta önce Hindistan'da düğünümüz oldu. Orada  onların yöresine,  gelenek ve göreneklerine göre düğün yaptık. Şimdi de burada Batman'da  düğünümüz oluyor. Gelin müslüman oldu. Şuan ailesi de biliyor. Bu şekilde elhamdülillah. Aşk hakikaten sınır tanımıyor. Onun kaldığı yerle, olduğu şehirle benim olduğum şehir trenle 56 saat sürüyor. 56 saat gidip görüp geri gelmiştik" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.