Vali Canalp, duyurdu… Valilik binası yıkılacak

Vali Canalp, duyurdu… Valilik binası yıkılacak

Gündem Yayın: 08 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 08.06.2023 14:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in, “Yerinde İletişim, Yerinde Çözüm” mottosuyla başlattığı Mahalle Buluşmaları’nın üçüncüsü Bahçelievler Mahallesi’nde gerçekleşti.

Bahçelievler Mahallesi Kudret Cami Taziyeevi’nde gerçekleştirilen Mahalle Buluşmasına Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, kamu kurum müdürleri, mahalle sakinleri ve Mahalle Muhtarı Mustafa Yıldız katıldı. Bahçelievler Mahalle Buluşması'nda Muhtar Mustafa Yıldız ve mahalle sakinlerini dinleyen Vali Canalp, mahallelinin sorun, talep ve görüşlerinin değerlendirilmesi ve gereğinin yapılması için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp; alt ve üstyapı, imar, ulaşım, eğitim ve sağlık gibi konularla ilgili mahalle sakinlerinden gelen talepleri dinledi.

KENT MEYDANI MÜJDESİ

Mevcut Batman Valiliği’nin binasını yıkıp yerine Kent Meydanı kazandırmak için güzel bir proje hazırlığı içerisinde olduklarını kaydeden Vali Canalp: “Batman’ın maalesef bir Kent Meydanı yok. Artık Batman’ın da bir Kent Meydanı olacak. Ayrıca, o bölgede yoğun bir otopark ihtiyacı var. Batman’ın otopark ihtiyacını karşılama yönünde inşallah bu şekilde bir çözüm bulmuş olacağız. Yakında bu projeyi de sizlerle daha ayrıntılı bir şekilde paylaşma imkanımız olacak” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.