Aydınlık Eveler Mahallesi 4 aydır mağdur

Aydınlık Eveler Mahallesi 4 aydır mağdur

Gündem Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 14:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Aydınlık evler Mahallesinde 4 ay önce yapılan elektrik kablolarının yer altına alma, ve yenileme çalışması nedeniyle köstebek yuvasına dönen yolların yapılmaması ve çalışmaların ağır ilerlemesi sıkıntıya neden olurken Mahalle muhtarı Ak, bir an önce yolların yapılmasını istedi.

Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren Aydınlık evler mahalle muhtarı Abdülkerim Ak" 4 ay önce Aydınlık evler mahallemize Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ),ekipleri tarafından elektrik kabloları yer altına çekildi. Güzel bir çalışma eski aydınlatma direkleri kalkacak daha güzel görünümlü aydınlatma direkleri gelecek ama 4 ay dır kazılan yol ve kaldırımlar durmakta buda mahalle sakinlerine bir eziyettir .defalarca yetkililerle görüştüm maalesef bir sonuç alamadım.yazın toz toprak şimdide kışa girdik yapılmadığı taktirde yollar çamur ve köstebek yuvasına dönecek o nedenle bir an önce yol ve kaldırımların yağışlar öncesi  yapılması istiyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.