Eğitim Aldılar, Şampiyonluk Verdiler

Belediye destekliyor, kadınlar ve gençler başarıyor

Spor Yayın: 21 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 21.03.2023 12:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, gençlerin ve kadınların önünü açınca şampiyonluklar da üst üste gelmeye başladı.

U14 Takımımız Mardin’de Yapılacak Türkiye Elemelerine Katılacak

1955 Batman Belediyespor Kulübü’nde eğitim gören 14 yaş grubu gençler, aldıkları eğitimin karşılığını şampiyon olarak verdi.

U14 Ligi’nde 6 takımla mücadele eden 1955 Batman Belediyespor Kulübü, Gültepe Gençlikspor, Mezopotamyaspor, İluh72spor, Gültepe Gücü Spor ve Batman İl Özel İdaresi Gençlerbirliği Spor karşılaşmalarından galip ayrılarak namağlup unvanını korudu.

Yapılan karşılaşmayla Batman İl Özel İdaresi Gençlerbirliği Spor karşılaşmasından 4-0’lık gibi farklı galibiyet ile ayrılan U14 1955 Batman Belediyespor Kulübü’nün başarısı büyük sevinçle karşılandı.

1955 Batman Belediyespor U14 futbol takımı Batman şampiyonu olurken, Mardin ilinde yapılacak olan U14 Türkiye elemelerine katılmaya hak kazandı.

Kadın Takımı İkide İki Yaptı

1955 Batman Belediyespor Kulübü Kadın Futbol Takımı lige hızlı bir şekilde başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu 2022-2023 sezonu Kadınlar 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden 1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol Takımı ligin ikinci haftasında da engel tanımadı.

Ligin ilk haftasını deplasmanda Hakkari iline bağlı Yüksekova Belediyespor Kadın Futbol Takımını 2-0 yenerek ikinci haftaya büyük bir moralle başlayan sporcular, Ordu iline bağlı Rusumat-4 Gençlik ve Spor Kadın Futbol takımını da 1-0 yenerek ikinci haftada ikide iki yaptı.

1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol takımı şimdi ise Gaziantep’in Gazikentspor, Kayseri Kılıçaslan Yıldızspor, Erzincan Gençler Gücü Spor takımları ile karşılaşacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.