SEL FELAKETİ CAN ALDI: 2 ÖLÜ: 2 ÇOCUK KAYIP

Batman’da dün Akşam etkili olan şiddetli sağanak yağış, sele dönüştü, birçok ev, iş yerleri ve araçlar su altında kalırken sele kapılan 54 yaşında Lalihan Güner ve 5 yaşındaki İsrafil Güner hayatını kaybetti. iki küçük kardeş ise sele kapılarak gözden kay

Yayın: 20 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.11.2023 10:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Batman’da akşam saatlerinde etkili olan ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar şiddetini arttıran sağanak yağış, sele dönüştü. birçok mahallede araçlar sele kapıldı  ev ve iş yerlerini su bastı. En çok hasarın yaşadığı Seyitler mahallesinde ise 54 yaşında Lalihan Güner ve 5 yaşındaki İsrafil Güner sele kapılarak hayatlarını kaybetti.

 

Ayrıca aşırı yağıştan dolayı aniden yüksel su da iki çocuk ise sele kapılarak gözden kayıp olurken gece boyunca Batman belediyesine ait itfaiye, AFAD, Ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

 

VALİLİK AÇIKLADI

Valilikten yapılan açıklamada, "Yaşları bir, 3 ve 5 olan çocukları arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 7 kişilik aileden anne, baba ve 2 çocuk yaralı olarak kurtarılırken, 3 küçük çocuk 1,5 metre yükselen çamurun altında kaldı. Batman Valisi Ekrem Canalp, 3 çocuğun mahsur kaldığı bölgede incelemelerde bulunuyor" ifadesi kullanıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.