Yeşil Sol Parti’den mitinge davet

Yeşil Sol Parti’den mitinge davet

Siyaset Yayın: 03 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 03.05.2023 14:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yeşil Sol Parti Batman il örgütü seçim çalışmaları kapsamında kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

Seçime sayılı günler kala Batman’da Yeşil Sol Parti çalışmalarını hızlandırırken, sabah erken saatlerine başlayan çalışma temposu gece geç saatlere kadar devam ediyor.

Adaylar, kentin dört bir yanında çalışmalar düzenledi. Yeşil Sol Parti adayları Keskin Bayındır, Zeynep Oduncu, Nurten Ertuğrul,  Ekrem Baran ve Mehmet Rüştü Tiryaki, HDP Kadın Meclisi Sözcüsü Ayşe Acar Başaran, HDP, DBP ve Yeşil Sol Parti il yöneticileri, gençlik meclisi, TJA ve çok sayıda gönüllünün katıldığı çalışmalar yüksek tempoda devam ediyor.

HALKI MİTİNGE DAVET ETTİLER

Mehmet Rüştü Tiryaki, Keskin Bayındır ve Nurten Ertuğrul ise Büyük Sanayi Sitesinde ve Ek Sanayi Sitesinde emekçileri ziyaret ederek hem mitinge davet etti, hem de yeşil sol partiyi anlattı.

Ekrem Baran, Zeynep Oduncu, Keskin Bayındır ve Nurten Ertuğrulun katılımıyla heyetler daha sonra Gap, Petrolkent, Yeşiltepe pazarlarında halkla bir araya gelerek mitinge davet etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.