Yurt Müdürü öğrencilerle kahvaltıda buluştu

Yurt Müdürü öğrencilerle kahvaltıda buluştu

Gündem Yayın: 11 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2024 14:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yükseköğrenim yurtlarında, Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, öğrencileri ziyaret ederek kahvaltı yaptı. 

Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin’e Yurt Müdürleri de de eşlik ediyor. Belirli aralıklarla öğrencilerle kahvaltıda veya yemekte bir araya geldiklerini belirten Gültekin; “ Amacımız öğrencilerimizi yalnız bırakmamak. Onu için kahvaltıda veya yemekte bir öğrenci gibi sıraya girip eşlik ediyoruz. Böylece hem öğrencilerimizi yalnız bırakmamış oluyoruz, hemde çıkan ürünlerin ve yemeklerin kalitesini de denetliyoruz. Yurtlarımızdaki yemeklerde şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yok. Yurtlarımızda kalan gençlerimiz bizim öğrencimiz değil, evladımız gibidirler. Onlara hizmet emek bizim için onurdur, gururdur. Gerek Seyyid Bilal Erkek Öğrenci yurdumuzda, gerek Süveybe Ana ve Batman Kız Yurdumuzda gerekli bütün denetimler aksatılmadan yapılıyor.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.