Batman “Tek Ses, Tek Yürek” oldu

Batman “Tek Ses, Tek Yürek” oldu

Gündem Yayın: 12 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 12.03.2023 13:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Geliri depremzedelere aktarılmak üzere Batman Valiliği himayelerinde Batman Belediyesi, STK’lar ve vatandaşların katılımıyla “Afetzedeler için Tek Ses, Tek Yürek” temasıyla iyilik buluşması gerçekleştirildi.

Atatürk Parkında düzenlenen ve üç gün sürecek etkinliğin açılışına Valimiz Ekrem Canalp’ın eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Vali vekili Kadir Kılıç, Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, İl Protokol üyeleri ve eşleri, ilçe Kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum yöneticileri, siyasi parti başkanları, ile oda ve STK başkaları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Konuşmaların ardında Vali Canalp’ın Eşi Dr. Ayten Canalp, Vali Vekil Kadir Kılıç ve protokol üyeleri, alanda kurulan stantları tek tek ziyaret ederek, sunmuş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.