Çanakkale Zaferi törenle kutlandı

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü’ nedeniyle Batman'da program düzenledi.

Gündem Yayın: 19 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.03.2023 15:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Valilik bahçesinde Atatürk Anıtına; çelenk sunma töreni ile başlayan program, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Ziya Gökalp Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen etkinliklerle devam etti. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’’ nedeni ile yayınladığı mesajın okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından program, öğrenciler tarafından okunan şiir ve hazırlanan tiyatro gösterileri ile sona erdi.

ÇANAKKALE RUHUNU ŞİİR VE TİYATRO İLE CANLANDIRDILAR

Etkinliklerin ardından programda; 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeni ile düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Programa; Vali Vekili Kadir Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahingöz, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, siyasi partilerin İl Başkanları, kamu kurum yöneticileri, gazilerimiz, şehit yakınları, STK temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.