Fatma Türkan yeniden aday

Fatma Türkan yeniden aday

Siyaset Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 16:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Sağlık Mahallesi Fatma Türkan, yeniden adaylığını açıklayarak mahalle sakinlerinden destek istedi.

“MAHALLEM İÇİN ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYDUM”

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde mahalle sakinlerinin oy ve destekleri ile Batman’ın ilk kadın muhtarı olan Türkan, hizmetlerin devamlılığı için yeniden destek istedi. Türkan “Batman’da seçimle rakiplerini geride bırakarak ilk kadın muhtar oldum. Bunun gururuyla sizlere layık olabilmek için gecemi gündüzüme kattım. Güçlü azalarımla birlikte göreve geldiğimiz ilk andan itibaren mahallemiz için elimizi taşın altına koymaktan hiç çekinmedik” dedi.

“SOKAKLARIMIZI ASFALTLA BULUŞTURDUK”

Yaptığı çalışmaları anlatan Türkan “Batman Belediyesi ile görüşmeler yaptık. Asfalt yüzü görmemiş sokaklarımızın onarılmasını, yol ve kaldırımlarımızın yenilenmesini sağladık. Yağmur suyu hattı ile yağışlı günlerde sokaklarımızda su birikintilerinin önüne geçtik. Eskimiş menfezlerin değiştirilmesini sağladık” dedi.

“YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Yaptıklarının, yapacaklarının teminatı olduğunu belirten Türkan Mahallemizin en önemli ihtiyacı anaokuluydu. Çocuklarımız farklı mahallelerde bulunan okullara gitmek zorunda kalıyordu. Bu yüzden anaokulu eğitimi alan çocuklarımızın sayısı çok azdı. Batman Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmeler yaptık. Mahallemizde anaokulumuzun temelini attık. 1 yıl sürenin sonunda Sağlık Mahallesi 100. Yıl Anaokulunda minik çocuklarımız ders başı yaptı. 1919.sokağımızda bulunan alanı parka dönüştürdük. Mahallemizin farklı noktalarına kadınlarımız için tandır evleri kurduk, eskimiş tandırların yenilenmesini sağladık. İhtiyaç sahibi ailelerimizin faydalanabilmesi için mahallemize Belediye Ücretsiz Ekmek Büfesinin kurulmasını sağladık. Mahallemizde tedirginlik yaratan, madde bağımlıları tarafından kullanılan ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaları yıktırdık. Mahalle sakinlerimiz otobüse binebilmek için saatlerce yol giderdi. Belediye ile yaptığımız görüşmeler sonucu belediye otobüslerinin mahallemize kadar gelmesini sağladık. Engelli bireylerimizle daima dayanışma içinde olduk. Tekerlekli sandalye ve hasta yatağı yardımlarının ulaştırılmasını sağladık. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. 5 yıllık süre zarfında belirlediğimiz hedeflere fazlası ile ulaştık. Önümüzdeki 5 yıllık süre için yepyeni proje ve hedefler belirledik. Sağlık mahallesinde daha güçlü proje ve hedefler için biz hazırız, desteğinize talibiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.