Havayoluyla ücretsiz cenaze hizmeti

Havayoluyla ücretsiz cenaze hizmeti

Gündem Yayın: 28 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 28.11.2023 15:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Taziyeevleri ile acılı ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak Türkiye’deki vilayetler arasında büyük bir sorumluluk alan Batman Belediyesi, cenaze yakınlarının acılarını bir nebze dahi olsa hafifletmek için de büyük çaba sarf ediyor. Batman Belediyesi, Batman dışında bulunan cenazelerin Batman’a getirilmesine veya kent dışına götürmek istenen cenazelerin naklini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.

Batman Belediyesi Mezarlık İşleri Müdürlüğü, yaklaşık 500 kilometreye kadar olan mesafedeki cenazeleri karayoluyla, 500 kilometreden sonra da refakatçi yardımıyla havayoluyla cenaze nakil işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor. 2020-2023 yılları arasında 48 vatandaşın cenazeleri ücretsiz olarak; İstanbul, Ankara, İzmir, Afyon, Zonguldak, Çorum, Bursa, Rize, Manisa, Muğla, Trabzon ve Yalova (12 farklı ile) illerine gönderildi. Müdürlük ayrıca, 2023 yılı başından bu yana 8 cenaze hizmetinin havayoluyla gerçekleştirildiğine dikkat çekti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.