BAŞKAN GEYLANİ’DEN YOĞUN MESAİ

Balpınar beldesinde Millet Bahçesinin yapımına da başladıklarını dile getiren Geylani, 10 dönümlük alanda, yaklaşık 17 milyon liraya mal olacak Millet Bahçesinin yapımının devam ettiğini söyledi.

Siyaset Yayın: 31 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 31.12.2023 10:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

 

Beldede, 14 bin metre içme suyu şebekesi, 5 bin metre uzunluğunda kanalizasyon boruları, 80 bin kilit parke taşının yanı sıra  alt yapı ve üst yapıda çok ciddi işler yapıldı.

 

 

Beldenin giriş ve çıkış yolu da tek şeritten duble yola çevrilirken beldenin kanalizasyon ve içme suyuyla ilgili sorunları giderildi. Alt yapı hizmetinin yanı sıra cadde, sokakların genişletilmesi ve kaldırım düzenlemesi kapsamında da 80 bin kilit parke taşı döşendi.

 

Altyapı ve üstyapı çalışmaların yanında beldenin ulaşım ve  lise sorununu da çözen Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, belde sakinlerini doğal gazla buluşturmak için de girişimlerde bulundu.

 

Çalışmalarının beldede tüm hızıyla sürdüğü beldede 5 bin metre sıcak asfalt serimi de yapıldı.

 

Bir kilometre uzunluğunda 7 metre genişliğinde asfalt yol yapımının da sürdüğünü belirten Geylani, şöyle konuştu:

 

"Beldemize ciddi hizmetler ve yatırımlar kazandırdık. Kısa süre içerisinde altyapı ve üstyapıda çok ciddi işler yapıldı. Beldemizin kanalizasyon ve içme suyuyla ilgili sorunları giderildi. Kanalizasyon ve içme sorunu olan herhangi bir mahallemiz kalmadı. Daha önce Balpınar’da  düzgün bir kaldırım, sokak ve yol yoktu. Belli bir sürede bu sorunları çözüme kavuşturduk. Beldeye bağlanan yeni mahallelerin sorunlarına neşter vurup çözüme kavuşturduk."

 

 

"ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZDÜK, ÖĞRENCİLERE TAŞIMA HİZMETİ VERİYORUZ"

 

Balpınar’ın ulaşım sorununu da çözdüklerini hatırlatan Geylani, "Batman Belediyesi tarafından her gün beldemize 45 dakika arayla otobüs seferi düzenleniyor. Valimize teşekkür ederiz." Dedi.

 

Geylani, Batman merkezde okuyan Balpınarlı öğrencilere ücretsiz taşıma hizmeti sunduklarını da sözlerine ekledi.

 

 

"BELDEMİZE LİSE  KAZANDIRDIK"

 

3 yıl kadar önce dönemin Milli Eğitim Bakanından aldıkları sözle beldeye lise kazandırdıklarını belirten Geylani," Aldığımız söz doğrultusunda inşası biten ve eğitime açılan 14 derslik Anadolu Lisesinde öğrencilerimiz eğitim görüyor." Şeklinde konuştu.

 

 

GEYLANİ, "BELEDİYEMİZİN ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİK

 

Vatandaşların taleplerinin hızlı ve etkili bir biçimde karşılanması için iş makinası sayısını da  artırdırlarını anlatan Geylani, " Beldemiz de çalışmaların daha hızlı ilerlemesi için belediyemize yeni araçlar kazandırıp, araç filomuzu artırdık. 8 aracı beledimize kazandırdık.'' Diye konuştu.

 

 

DOĞAL GAZ PROJESİ YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

 

Belde sakinlerinin eksikliğini hissettiği doğal gazın yatırım programına alındığına işaret eden Geylanı, şunları kaydetti:

 

"Beldemize doğal gazın getirilmesi ile ilgili olarak gerekli kurum ve  kuruluşlarla irtibata geçtik ve olumlu kararlar çıkardık. Sürecin takipçisiyiz. İnşallah beldemizi doğal gaza da kavuşturacağız."

 

 

MİLLET BAHÇESİ YAPIMINA BAŞLANILDI

 

 

 

"Yaşamın olduğu yerde ihtiyaç olan her ne varsa bir bir hayata geçirmekle mükellefiz." Diyen Geylani,  yapılan çalışmaların belde  sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

 

Başkan Geylani, katkılarından ötürü Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'na da teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.