Geceyi dışarıda geçiren vatandaşlara ziyaret

Geceyi dışarıda geçiren vatandaşlara ziyaret

Gündem Yayın: 07 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 07.02.2023 15:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, HÜDA PAR heyeti olarak, Batman’daki vatandaşları dışarıda ve sığındıkları mekanlarda ziyaret ettiklerini söyledi.

İl Başkanı Şahin, yaptığı açıklamada; “Ülkemizde meydana gelen depremden dolayı, HÜDA PAR heyeti olarak, Batman’daki vatandaşlarımızı dışarıda ve sığındıkları mekanlarda ziyaret ettik. binadan aşağıya atlayan bir yaralı vatandaşımızı da hastanede ziyaret etik. Elhamdullillah durumu iyiye gidiyordu. Ayrıca bir iş yerini su basmıştı, onu yerinde inceledik, zararlarını tespit ettik. Daha sonra Umut Kervanı Derneğini ziyaret ettik. Yetkililerle görüştük. Dışarıda bekleyen ve sığındıkları mekanlarda vatandaşlarımıza nasıl bir yardım faaliyetinde bulunabileceklerini istişare ettik. Allaha şükürler olsun Batmanımız’da çok ciddi herhangi bir şey yok. Binalardan atlayan iki yaralı vatandaşımız var. Rabbim halkımızı muhafaza etsin. Ülkemizi muhafaza etsin. Geçmiş olsun Batman, Geçmiş Olsun Türkiye” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.