Öğretmenler, "Dramadan Taş'anlar Atölyesi" ile Yaratıcılıklarını Geliştirdi

Öğretmenler, "Dramadan Taş'anlar Atölyesi" ile Yaratıcılıklarını Geliştirdi

Eğitim Yayın: 06 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.12.2023 10:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Kültür Anaokulu'nda düzenlenen "Dramadan Taş'anlar Atölyesi", eğitici drama eğitmeni Sadık Şentürk'ün rehberliğinde öğretmenleri buluşturdu. Kültür Anaokulu öğretmenlerinin kendi imkânları ile gerçekleştirdiği eğlenceli ve öğretici etkinliklerle dolu atölye, öğretmenlere yaratıcı drama konusunda yeni bakış açıları kazandırdı.

Atölyede, Türkiye genelinden il il yaptıkları atölyeler ile öğretmenler arasında güçlü bağlar kurulduğunu belirten ŞENTÜRK, katılımcıların bilgi ve deneyim paylaşımlarıyla etkileşimli bir öğrenme ortamı yarattıklarını ifade etti. "22 çakıl taşıyla dolu dolu 2 gün geçirdik. Drama oyunları ve etkileşimli aktivitelerle öğrenme deneyimini zenginleştirdik. Katılımcılar arasındaki birliktelik, öğrenmeye olan katkısını artırdı." şeklinde konuştu.

Batman Kültür Anaokulu öğretmenleri, atölye sonrasında değerlendirmelerini yaparak, etkinliğin sadece mesleki değil, aynı zamanda kişisel gelişimlerine de katkı sağladığını vurguladılar. "Dramadan Taş'anlar Atölyesi", öğretmenler arasında iletişimi güçlendiren, yaratıcılığı tetikleyen ve eğitimde farklı perspektifler sunan bir platform olarak öne çıktı.

Etkinlik, öğretmenlere sadece bilgi değil, aynı zamanda deneyim kazandırarak eğitim camiasındaki birlikteliği güçlendirdi. "Dramadan Taş'anlar Atölyesi"ne katılan öğretmenler, yeni köprüler kurmanın yanı sıra, öğrencilere daha zengin bir öğrenme deneyimi sunma konusunda ilham aldılar. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.