BAB-GED’den Vali Canalp’a ziyaret

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği’nden Vali Canalp’a ziyaret

Gündem Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 13:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Batman Valisi Ekrem Canalp’ı makamında ziyaret etti.

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) Başkanı Veysi Demir ve yönetim kurulu üyeleri Bulut Kutlu, Abdurrahman Avşar ve Selman Uruk’tan oluşan heyet, kuruluşunun ardından ilk olarak Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ı makamında ziyaret etti. 

Sıcak ve samimi bir ortama gerçekleşen ziyarette Demir, derneklerinin kuruluşu, amacı ve yapacakları çalışmalar hakkında Vali Canalp’a bilgi verdi.

Vali Canalp’ta basının önemine değinerek, kurulan derneğin hayırlara vesile olmasını diledi ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) Başkanı Veysi Demir, “Derneğin kuruluşunu tamamladıktan sonra ilk ziyaretimizi sayın Valimiz Ekrem Canalp Bey'e yaptık. Kendisine ve valilik personeline gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.