Sabah namazında buluştular

Sabah namazında buluştular

Gündem Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 14:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Seyyid Bilal Erkek öğrenci yurdu, öğrencileri, her hafta ‘Sabah Namazı Buluşmaları’ kapsamında bir araya geliyorlar.

Amaçlarının Namaz’ın önemine dikkat çekmek, İslam Dinimizin güzelliğini öğretmen ve Kur’an-Kerim’i anlayabilmek olduğunu belirten Seyit Bilal Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Alaattin Onur, bunun her hafta düzenli olarak yapıldığını söyledi. Yurt Müdürü Onur; “Uykunun en tatlı ve güzel yerinden öğrencilerimiz sıcak yataklarından kalkıp, birlikte Namaz kılmanın mutluluğunu ve maneviyatını yaşıyoruz. Sabah buluşmalarımızda rehberlerimiz ve öğrencilerimizle bir müddet hasbihalde yapıyoruz. Allah kıldığımız Namazları ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.” Diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.