Gazetecilere anlamlı jest

Gazetecilere anlamlı jest

Gündem Yayın: 14 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 14.01.2024 12:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Hasankeyf Tandoora Restoranda eğlence programı düzenledi.
GAZETECİLER İÇİN ÇİĞKÖFTE YOĞRULDU
Her yıl 10 Ocak’ta Batman’ın yerel gazetecilerine yönelik etkinlik düzenleyen gazetemiz, bu yıl da gazetecileri ağırladı. TPAO Batman Bölge Müdürünün tahsis ettiği otobüsle Hasankeyf’e giden gazeteciler, Tandoora’da Emine Tuncer’in misafiri oldu. Sıcak ikramların yapıldığı programda, çiğköfte yoğruldu. Yavuzlar Pastanesinin gazeteciler için yaptığı pastanın kesimi yapıldı.
YASMİN BABAT VE CEMO, MEKÂNI COŞTURDU
Gazeteciler için sahne alan Yasmin Babat ve Cemo, başarılı performansları ile mekânı coşturdu. Sanatçılar, Kürtçe ve Türkçe şarkılarla geceye renk kattı. Gazeteciler söylenen şarkılara eşlik ederken, halaylar çekerek eğlendi. Sanatçı Babat ve Cemo, 10 Ocak gibi özel bir günde kentin gelişimine katkı sunan, halkın gözü ve kulağı olan gazetecilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.
DİLEK BALONLARI UÇURULDU
Programın sonunda gazeteciler dilek tutarak dilek balonları uçuruldu. Genel Yayın Yönetmenimiz Hatice Türkan’ın koordinasyonunda gerçekleşen programa, Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Mali Müşavir Zerrin Delen, Batman Sonsöz Gazetesi Sahibi Ercan Atay, Gap Gazetesi Sahibi Mansur Obut, Fotoğraf Sanatçısı Selim Toprak, Gazeteciler Şehmus Ustabaşı, Bayram Ayhan, Alican Atak, Necdet Çakır, Hasan Göker, Ahmet Işık, Yusuf Kavak, Hüseyin Çelik, Mehmet Ali Orak, Gül Mirkan Erin, aileleriyle birlikte katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.