15 Temmuz Parkı Peyzaj çalışmaları yerinde incelendi

15 Temmuz Parkı Peyzaj çalışmaları yerinde incelendi

Gündem Yayın: 19 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.01.2024 13:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Kozluk İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör, 15 Temmuz Parkı’nda devam eden çevre düzenleme ve tadilat  çalışmalarını yerinde  inceledi.

İlçede yaşam kalitesini artırmak ve halkımıza daha iyi bir sosyal yaşam alanı sunmak için 15 Temmuz Parkı’nda ışıklandırma, tadilat, boya ve peyzaj ve çocuk oyun grubu çalışmaları yapıldığını belirten Kaymakam Güngör; “Eski metruk durumdaki parkımızı her bakımdan güzelleştirmek için çalışıyoruz. Parkın tamamlanmasıyla Kozluk halkımızın daha düzenli, konforlu, bir alanda vakit geçirebileceği, çocukların daha rahat oynayabileceği eğleneceği, içerisinde futbol, basketbol ve voleybol sahalarının yeniden tadilat olduğu bir park oluşturacağız” dedi. Park yapım çalışmalarında bizden desteğini esirgemeyen Batman Valisi Ekrem Canalp’e teşekkürlerini ileten Kaymakam Güngör, parktaki çalışmaları yakından inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.