Çiftçiler ve hal esnafı çevre yolunu bekliyor

Çiftçiler ve hal esnafı çevre yolunu bekliyor

Gündem Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 14:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Güney Batı İmar Bölgesinde yer alan, Yeni Hal kompleksinden başlayıp Balpınar Çevre Yolu Kavşağına kadar devam eden çevre yolunun akıbeti gündemden düşmüyor.

Kent merkezi trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan, çiftçiler ve hal esnafı için nakliye maliyetlerini ciddi manada azaltacak çevre yolu projesinin bir an önce hayata geçirilmesi yetkililerden bekleniyor. Vatandaşların açıklamalarına göre, bu çevre yolunun açılmasıyla Balpınar-Zorköy ve civar köylerde yetiştirilen ürünlerini 1 saatlik yol yerine 5-6 dakikada ulaştırabileceklerini belirttiler. Çiftçiler, ayrıca ürünlerinin zarar görmemesi ve yola engel olmamak için ekim işlerini yolun açılmasından sonraya bırakacaklarını ifade ettiler. Yetkililere seslenen vatandaşlar “Bu yol güzergahının bir an önce belli edilmesi gerekir. Ürünleri nasıl ve ne zaman ekeceğimizi bilmiyoruz. Lütfen çalışmalar bir an önce başlatılsın” şeklinde çağrıda bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.