BAŞKAN ŞAHİN’DEN MİDYATLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

BAŞKAN ŞAHİN’DEN MİDYATLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

Siyaset Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 21:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

 

Batman’da en aktif hemşehri derneklerinden biri olan ve yapmış olduğu çalışmalarla hemşehrilerini bir arada tutan Batman Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğine, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ve AK Parti ilçe başkanı Atilla Yarış Midyatlılar derneğini ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerde Midyat’tan Ak parti Belediye başkanlığına tekrar aday olduğunun altını çizen mevcut başkan Veysi  Şahin, MİD-DER ‘e yapmış olduğu ziyarette seçim sürecine yaklaşık 25 gün gibi bir süre kaldığını  Belediye başkanı olarak Midyat ilçesine yapmış olduğu çalışmaların  tekrar seçildiği taktirde yapacaklarının teminatı olduğunun altını çizdi. Ziyaret sonrası dernek önünde yönetimle hatıra fotoğrafı çekti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.