PEYNİRDE TÜRKİYE MARKASI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Mehmetoğlu Grup limited şirketi Batman’da peynir başta olmak üzere kahvaltı çeşitleriyle 25 yıldır sektöründe bölgeye büyük hizmetler veriyor.

Ekonomi Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 11:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Mehmetoğlu peynircilik şirket yetkilisi Alican Beğde, Gazetemize peynir ürün çeşitleri ve Batman’a kazandırmak istedikleri projelerini anlattı.

 

TÜRKİYE’NİN BİR ÇOK YERİNE PEYNİR GÖNDERİYORUZ’’

 

Peynir ürünleri sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahip Mehmetoğlu Peynircilik, bölgenin bereketli yaylalarından topladığı ham peynirlerini kendi işletmelerinde doğal ve kaliteli peynirlere dönüştürüyor.

 

 Mehmetoğlu Peynircilik, deneyimli kadrosuyla hijyenik bir ortamda kaliteden ödün vermeden iç piyasanın yanı sıra Türkiye’nin tüm illerine ürünlerini gönderiyor.

 

“ YENİ OSB’DE PEYNİR FABRİKASI KURMAYI HEDEFLİYORUZ

Ürün çeşitliliğini ve kendi hizmet kalitesini artırmak için yeni OSB’de kurmak istediği peynir fabrikası için kolları sıvadığını söyleyen Beğde,” OSB ‘nin kurulmasıyla Batman’a süt ürünleri için planladığımız fabrikayı hayata geçireceğiz. Mehmetoğlu peynircilik olarak bölgeye pazarladığımız ürünleri Türkiye pazarına da sunmayı hedefliyoruz.’’ dedi

 

Tesisin hayata geçirilmesiyle Türkiye markası olma yolunda ilerleyeceklerini kaydeden Beğde, istihdama da katkı sunarak Batman ekonomisine de katkı sağlamayı amaçladıklarının altını çizdi.

 

Beğde, yetkililerden kuracakları tesis için de destek istedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.