KAYALIKLARDA MAHSUR KALAN KEÇİ KURTARILDI

Batman Kantar Köprüsü mevkiinde kayalıklarda mahsur kalan bir keçi, itfaiye ekiplerince bir saat süren çalışma sonucu kurtarıldı. Kurtarılan keçi bir itfaiye eri tarafından sırtında taşınarak aşağı indirildi.

Asayiş Yayın: 09 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 09.02.2024 13:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Nefes kesen kurtarma operasyonu Kantar Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Kantar köprüsü mevkiinde merada otlanan keçilerden bir tanesi dik kayalıklarda mahsur kaldı. Mahsur kalan keçiyi alamayan köylüler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine yönlendirilen itfaiye dalgıç ekipleri önce bot yardımıyla karşı kayalıklara ulaştı. Sonra halat yardımıyla keçiye ulaşarak mahsur kalan keçiyi bir itfaiye eri bir saat süren çalışmaların ardından sırtına alıp kaldığı yerden aşağı indirdi.

Başarılı geçen kurtarma operasyonunun sonunda keçi, sahibine teslim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.