Başkan Çetin, Geylani’ye destek istedi

Başkan Çetin, Geylani’ye destek istedi

Siyaset Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 14:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Seçim çalışmaları kapsamında Balpınar Beldesi’ne giden Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Ak Parti lokalinde vatandaşlara seslendi.

Balpınar Beldesi’nde halka hitap eden Başkan Çetin, mevcut Başkan Hüseyin Geylani’ye destek istedi. Cumhur İttifakı’nın adayı ve şu anki Belediye Başkanı Geylani’ye yapılan manipülasyonlara karşı, belde sakinlerini aklıselim olmaya davet etti.

‘GEYLANİ BALPINAR’IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ’

Balpınar sakinlerine kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Çetin: “Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Geylani’nin yaptığı çalışmalar ve Balpınar Beldesi’ne kattıkları, bu kadar bariz bir şekilde ortadayken yapılan spekülasyonlar beyhudedir. Kandırmacadır. Tüm bu güzel projeler, canlı ve kanlı bir şekilde Balpınar’ın her karışında duruyorken, size bakıyorken, başkasına oy vermek hangi vicdana sığar? Hangi hakla, neye dayanarak başkası için oy istiyorlar, isteyebiliyorlar. Bunlar sadece, manipülasyon taktiklerini üzerinizde deniyorlar. Ancak bizim halkımız da onların sandığından daha akıllıdır, duyarlıdır; vefalıdır. Böyle basit ayak oyunlarına da gelmez.’’ diyerek, Hüseyin Geylani’ye destek mesajı verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.