Onkoloji Merkezi için ek ödenek talebi

Onkoloji Merkezi için ek ödenek talebi

Gündem Yayın: 01 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 01.02.2024 16:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede Onkoloji ve Tanı Merkezi için ek ödenek talebinde bulundu.

Batman Milletvekili  Ferhat Nasıroğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmede Onkoloji merkezinin inşaatının devam ettiğini belirterek merkez için ek ödenek talebinde bulundu.

NASIROĞLUNDAN BAKAN KOCA’DAN UZMAN HEKİM TALEBİ

Nasıroğlu, Koca'ya merkezin tamamlanmasıyla Batman'ın sağlıkta ileri bir aşamaya taşınacağını ifade etti. Önemli konuların görüşüldüğü ziyarette kamu hastanelerinin ihtiyaç duyduğu tıbbi cihazların temini, uzman hekim ve yan dal uzman hekim branşının karşılanması bazı Aile Sağlık Merkezleri'nin revizyonu ve yeni bölge hastanesinin hızlandırılması ele alındı.  İlçelerde yapımı devam eden sağlık projeleri ile Batman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yeni ek hizmet binasının hızlandırılmasına ilişkin talepler de dile getirilerek görüşme tamamlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.