BİTKOP KSS’den yer talebinde bulundu

BİTKOP KSS’den yer talebinde bulundu

Gündem Yayın: 04 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2024 13:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’da inşaat malzemeleri tedarikçilerinin oluşturduğu BİTKOP Yapı Kooperatifi Genel Sekreteri Mehmet Şerif Aslan, şehir kirliliğini ortadan kaldırması, yolların bozulmaması ve şehir içi trafiğinin rahatlaması için yapılacak olan Küçük Sanayi Sitesi’nde yer talebinde bulundu. 
GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ SORUNU KALKACAK
Batman’da Şehrin kirliliğini,  şehir içi yollarının bozulması, şehir içi trafiğinin azaltması, gürültü kirliliğini ortadan kaldırılması ve yer problemi sorunu çektiklerini belirten (BİTKOP) esnafı yapılacak olan Küçük Sanayi Sitesi’nde (KSS) Vali Canalp’tan yer tahsisi talebinde bulundu. 
ÇEVREYE UYGUN OLACAK
BİTKOP Genel Sekreteri Mehmet Şerif Aslan, “Vali ve Belediye Başkan Vekili Sayın Ekrem Canalp’ın Küçük Esnaflara yönelik oluşturduğu Küçük Sanayi Sitesi projesini çevreye uygun, çevre kirliliğini oluşturmayacak yapılarımızın amacı şehir kirliliğini ortadan kaldırmasına, yolların bozulmamasına ve şehir içi trafiğinin rahatlamasını sağlayacaktır. Esnaflarımızın mağduriyeti şehrin gelişmesi için esnaflar olarak bir kooperatif çatısı altında birleşerek yer talebinde bulunduk. Örnek uygulamalarından dolayı Sayın Valimiz Ekrem Canalp’ın Küçük Esnaflara yönelik oluşturduğu projelere de tam destek veriyoruz. BİTKOP üyeleri adına bu duyarlıklarından dolayı Sayın Valimiz Ekrem Canalp’a teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.