Dişikırık, aday adaylığı için başvurdu

AK Partili Eğitimci Cuma Dişikırık, partisinden Batman milletvekili aday adayı oldu. Dişikırık, Batman’da partisinin milletvekili sayısını artıracaklarını söyledi.

Siyaset Yayın: 14 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 14.03.2023 16:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti teşkilatlarında, yıllarca çeşitli görevlerde bulunan Eğitimci Cuma Dişikırık, 14 Mayıs’ta yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için partisinden Batman milletvekilli aday adayı oldu. Ailesi, sevenleri ve çok sayıda partili ile birlikte, partisinin il binasına gelerek, adeta gövde gösterisinde bulunan Dişikırık, aday adaylığı başvuru dosyasını İl Başkanı Akif Gür’e teslim etti. Dosyayı kabul eden Gür, Dişikırık ile daha önce birlikte görev yaptığını hatırlatarak, kendisine çalışmalarında başarı diledi. Çıktığı hizmet yolunda, kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Dişikırık da, AK Parti üyesi olmaktan her zaman onur duyduğunu söyledi.

“RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN”

Dişikırık, “AK Parti’yi diğerlerinden ayıran temel özellik, milletin çıkarlarını, ülkenin menfaatlerini daima kendisinin üstünde tutmasıdır. Bizim davamız, senlik benlik davası değil, memlekete hizmet davasıdır. Bizim mücadelemiz Türkiye’yi aydınlık geleceğine, yepyeni ufuklara kavuşturma mücadelesidir. Türkiye Yüzyılı yolunda Batman’ımıza ve ülkemize hizmet etme gayesiyle, AK Parti’mizden Batman milletvekili aday adaylık başvurumu yaptım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.