Vali Canalp Gazetecileri ağırladı

Vali Canalp Gazetecileri ağırladı

Gündem Yayın: 12 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 12.01.2024 16:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Valisi Ekrem Canalp, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerini 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle kahvaltıda ağırladı.
TPAO Kristal Park Tesislerinde düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz ve Valilik Basın Müdürü Vahap Asma da katıldı. Toplantının sohbet havasında geçmesini isteyen Vali Canalp, gazetecilerden mesleki hayatlarına ilişkin hatıraları anlatmasını istedi. Gazeteciler, acı ve tatlı anılarını paylaşırken nostaljiyi yaşadı. Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı ve Batman Sonsöz Gazetesi Sahibi Ercan Atay, Vali Canalp’ın Petrolkent Mahallesinde çocuklarla çekilen fotoğraf karesinin işlendiği halı motifli tabloyu Vali Canalp’a hediye etti. Tabloyu Valilik Köşkünde başucuna asacağını belirten Vali Canalp, gazeteci Atay’a teşekkürlerini iletti. (Adnan Ayaz)
BASIN DERNEKLERİNE TEK BİNA SÖZÜ
Batman Valisi Ekrem Canalp, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile düzenlediği 10 Ocak Gazeteciler Günü buluşmasında, gazete cemiyetlerine ortak bina tahsis etmek için ihale hazırlıklarına başladıklarını duyurdu.
CEMİYETLER TEK BİNADA ÇALIŞMA ORTAMI BULACAK
Kentteki sivil toplum kuruluşlarını tek çatı altında toplamak için harekete geçtiklerini belirten Vali Canalp, bu tesiste gazete cemiyetlerine de yer vermek istediğini söyledi. Gazete cemiyetlerini içinde barındıran ve çalışma ortamlarının yer alacağı binayı ortak kullanıma sunmak istediklerini belirten Vali Canalp, ihalenin Şubat Ayında tamamlanacağı bilgisini verdi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.