Gültepe’de şimdi değişim zamanı

Gültepe’de şimdi değişim zamanı

Gündem Yayın: 04 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.12.2023 17:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Eşi ve ailesinin desteğini aldıktan sonra muhtarlık adaylığını açıklayan Fidan Özerdem, 3’ü bayan 1’i erkek olmak üzere toplam 4 erkek Aza adaylarıyla ev ev, sokak sokak dolaşarak kendisine destek verilmesini istedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Muhtarlık adayları başvuruları devam edereyken, 18 bin nüfuslu Batman Gültepe mahallesinden adaylığını açıklayan Fidan Özerdem, Şimdi değişim zamanı soluğanıyla kapı kapı dolaşarak kendisine destek verilmesini istedi.

“HALKA HİZMET, HAKKA HİZMETTİR"

Konuyla ilgili açıklama yapan Özerdem,  “Ben Gültepe Mahallesi muhtar adayı Fidan Özerdem.Evli 3 çocuk annesiyim.Gültepe mahallesinde, 12 yıldır ikâmet ediyorum.İnsanları dinlemeyi, hizmet etmeyi, yardım etme duygusunu seviyorum."Halka Hizmet, Hakka Hizmettir." düsturundan yola çıkarak güzel, iyi işlere vesile olmak istiyorum. Mahallemdeki sorun ve sıkıntıları görüyor  biliyor ve yakından takip ediyorum. Kapı kapı gezip halkın sorunlarını ve taleplerini dinleyeceğim. Hedefim muhtarlığı yalnızca resmi işlerin yapıldığı bir kurum olmaktan çıkarıp bir "Sosyal Sorumluluk Projesine" dönüştürmek.Park pazarları kurarak kadınlarımızın emeğini değerlendirmek ev ekonomisine katkıda bulunmak istiyorum ve Gültepeye Kadın eli değmeli” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.