YUNUS YILDIZ’A GENEL MERKEZDE GÖREV

YUNUS YILDIZ’A GENEL MERKEZDE GÖREV

Siyaset Yayın: 28 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.12.2023 15:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Geçmişte uzun süre aktif siyasette olan ve yerelde yapmış olduğu çalışmalarıyla Türkiye genelinde Batman’a başarılar kazandırarak adından bir dönem sıkça bahsettiren Yunus Yıldız Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Siyasi İşleri Başkan Yardımcılığı görevine atanarak tekrar aktif siyasete döndü. 

61. TC Hükümeti Kurucu Gençlik ve Spor Bakanı, 22, 23 ve 24. Dönem Milletvekili, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi İşler Başkanı Suat Kılıç’ın önerisi ve Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın tensipleriyle Genel Merkez Siyasi İşler Başkan Yardımcılığı görevine Yunus Yıldız atandı. Atatürk Üniversitesi Adalet bölümünü Yüksek Onur Belgesi kazanarak üstün başarıyla tamamlayan Yunus Yıldız eğitim hayatına Uluslararası Vizyon Üniversitesi Hukuk, Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Atatürk Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünde devam etmektedir. Aktif olarak ticaret ile uğraşan Yunus Yıldız evli ve 2 çocuk babasıdır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.