“KÖYÜMÜZÜN EKSİKLİKLERİ GİDERİLSİN”

“KÖYÜMÜZÜN EKSİKLİKLERİ GİDERİLSİN”

Gündem Yayın: 07 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.09.2023 17:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Batman’ın Hasankeyf ilçesine bağlı Kılıç (Zeriye)köyü Ilısu barajı altında kalması ardından yeni yerleşim yerine taşınan köy sakinleri, yeni yerleşim yerinde ciddi sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Köy sakinkleri yetkililere seslenerek sorunlarına çözüm istedi.

Konuyla ilgili bilgi veren köy sakinlerinden Mahsum Yıldız, “bizim köyümüz barajdan dolayı yeni yerleşim yerine taşındı. Yanlız bir türlü eksikleri ne bitti nede giderildi. Bir yetkili sesimizi duymuyor ve gerekeni yapmiyor. Mesela içme suyu yok. Okul yok. Park yok, yeşil alan yok.  Köyün yarısına parke taşı döşendi, yarısı  kaldı ve döşenen parke taşları hepsı yamuk yumuk. Bir tane yetkili gelip ses çıkarmadı. Biz memnun değiliz. Sayın Batman Valimiz Ekrem Canalp’a  sesleniyorum;  lütfen köyümüze destek vermesi, gerekirse köyümüze gelip bu eksikleri yerinde görmesini istiyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.