Kaçak su kullanımına müsaade edilmeyecek

Kaçak su kullanımına müsaade edilmeyecek

Gündem Yayın: 24 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 24.09.2023 15:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Belediye Su ve Kanalizasyon (BASKİ) Müdürlüğü, mesken, ticari ve resmi kurumlara gerçekleştirdiği denetimlerini sıklaştırdı.

Batman Belediyesi özel bir ekip kurarak, akaryakıt istasyonları, düğün salonları, oto yıkama iş yerleri, resmi kurum ve kuruluşlar, lokanta, pastane, ticaret alanları gibi yüksek miktarda su tüketen işletmelerdeki denetimlerini sıklaştırdı.

SU KAÇAKÇILIĞINA KARŞI ÖZEL EKİP

Kaçak su kullananların tespiti halinde çok yüksek idari para cezaları yazılıyor ve ilgi kişiler hakkında suç duyurusunda bulunuluyor. BASKİ Müdürlüğü yetkilileri, su kaçaklarıyla ilgili ticari faaliyet yürüten iş yerlerinin ödedikleri su meblağları ile kullanılan su miktarlarının da takip edildiğini, geçmiş aylarda kullanılan su miktarının bir önceki yıl ile mukayeselerinin yapıldığını ve denetimlerin devam edeceğini belitti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.