DEPREMZEDELER ANISINA HATIRA ORMANI

Fidanlar; Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımızın Anısına Toprakla Buluştu

Gündem Yayın: 22 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.03.2023 16:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Valiliği himayesinde Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Batman Üniversitesi Batı Raman yerleşkesinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük depremlerde hayatını kaybedenler anısına ’Hatıra Ormanı’ oluşturuldu.

Etkinliğe; Vali Ekrem Canalp’ın eşi Dr. Ayten Canalp, Vali Vekili Kadir Kılıç, Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Adem Taşkın, kamu kurum yöneticileri ile Batman’da misafir edilen çok sayıda depremzede vatandaş katıldı. Oluşturulan alanda depremde hayatını kaybedenler anısına fidan dikimi gerçekleştirildikten sonra Vali Vekili Kılıç, etkinliğe ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“DEVLET VE MİLLET EL ELE VEREREK BUGÜNLERİ ATLATACAĞIZ”

Vali Vekili Kılıç; “ Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Yaralar ve acılar paylaşıldıkça azalacak inşallah.  Orman haftası etkinlikleri kapsamında deprem bölgelerinden gelerek ilimizde misafir ettiğimiz kardeşlerimizle, çocuklarımızla, ailelerimizle beraber hem geleceğe daha güzel bir dünya bırakmak adına, hem de yaşadığımız elim afet sonrasında yeniden geleceğe ümitle bakabilmek adına bu aktiviteyi düzenledik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Sevinçler nasıl ki paylaşıldıkça artıyorsa, üzüntüler de paylaşıldıkça azalacaktır inşallah. Devlet ve millet el ele vererek, omuz omuza yürüyerek bugünleri de hep birlikte aşacağız. Buda ona hizmet eden bir etkinlik, bir aktivite oldu. Diktiğimiz bu ağaçlar gibi inşallah hem bu pırıl pırıl çocuklarımız hem de gençlerimiz geleceğe umut olacaklar. Bu zor günleri de hep beraber atlatacağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.