SP ADAYI ONAT: ”BATMAN’I MARKA ŞEHİR YAPMAK İSTİYORUZ

Saadet Partisi Batman Belediye Başkan adayı Mehmet Onat, Olay Gazetesini ziyaret ederek hedeflerini açıkladı. Başkan adayı Onat: “Halkımızdan yetkiyi aldığımız takdirde Batman’ı bir marka şehir yapacağız’’ dedi.

Siyaset Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 15:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

31 Mart yerel seçimlere 34 gün gibi bir süre kaldı. Belediye başkan adayları ise yoğun bir mesai harcıyor.

Saadet Partisi Batman Belediye Başkan adayı Mehmet Onat ve beraberinde Saadet partisi İl başkanı Mustafa Yıldız, Merkez İlçe başkanı Mehmet Mihdi Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri Gazetemizin Haber Müdürü Şehmus Ustabaş’nı ziyaret etti.

“KÖKLERİMİZDEN BESLENECEĞİZ”

Gazetemize açıklamada bulunan Saadet Partisi Batman Belediye Başkan Adayı Mehmet Onat: "öncelikli hedefimiz Batman'ı bir marka şehirle kazandıracağız, Köklerimizden besleneceğiz. Batman hafıza ve belleği üzerine yeniden inşa etmeye çalışacağız. Batman'ın meydanları ve sokakları kendi özündeki ait olan renklerle yani bizim kültürümüzle yapacağız. Biz 1930'lardan başlayarak, İluh'un ilk kurulduğu günlerden başlayarak orada oluşan kültürel, müzik, sanatsal etkinliklerin tamamını kente katacağız. Kısacası seçmen 31 Mart yerel seçimlerde bize yetki verirse Belediyeyi Batman Halkıyla beraber yöneteceğiz”dedi.

Gazetemizin Haber Müdürü Şehmus Ustabaşı, Onat ve ziyarete gelen tüm saadet yönetimine  teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.