Ak Parti Kadın Kollarından Gazetemize ziyaret

Ak Parti Kadın Kollarından Gazetemize ziyaret

Gündem Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 16:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

 

Ak Parti Batman Kadın Kolları Başkanı Seval Aksoy, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Huriye Ustabaşı, Sivil toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Şenay Çekmen, Teşkilat Başkanı Asya Baytar ve Ar-Ge başkanı Esra Ceylan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle Batman Olay Gazetesi İmtiyaz sahibi Bulut Kutlu’yu ve Haber Müdürü Şehmus Ustabaşı'yı ziyaret etti.

AK Parti Batman Kadın Kolları Başkanı Seval Aksoy, Batman Basının güçlü bir yerde olduğunu ifade etti. Aksoy; “Öncelikle 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun. Sürekli yerel basını takip ediyoruz, çok güzel haberler ve objektif haberler yapılıyor. Yerel basının önemini biliyoruz ve gündemi siz değerli basın mensuplarından takip ediyoruz” diye konuştu.

Bulut Kutlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.