"Ben de Varım" Projesi ile Batman'ın Keşfi

"Ben de Varım" Projesi ile Batman'ın Keşfi

Gündem Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 14:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Sason ve Gercüş'ten gelen öğrenciler, Batman'ın sosyal ve kültürel mirasını keşfetti.

Batman Valiliği eşgüdümünde Batman Belediyesi, İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçirilen "Ben de Varım" projesi, öğrencilere Batman'ı keşfetme fırsatı sunuyor.  

SASON VE GERCÜŞ’LÜ ÖĞRENCİLER BATMAN’I GEZDİ

Bu proje kapsamında bugüne kadar 3.700 öğrenciye unutulmaz deneyimler yaşatıldı. Bu hafta Sason ve Gercüş ilçelerinden gelen öğrenciler, Batman’ın farklı yerleri gezdirilerek keyifli bir gün yaşadı.  Nasıroğlu Külliyesi yerleşkesinin ardından, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sinema Salonu’nda film izleyen çocuklar ardından müzeyi gezdi.

PETROLSPOR MAÇINI İZLEDİLER

Hafta sonu Batman’ın güzide takımı TPAO Batman Petrol Spor A.Ş. ile Hacettepe 1945 spor Kulübü karşılaşmasındaki maçı izleyen öğrenciler 90 dakika boyunca yaptıkları tezahüratlarıyla 12’nci oyuncu olarak ‘Ben de Varım’ diyerek Petrolspor’a desteklerini esirgemedi.  Proje, öğrencilerin kişisel gelişimlerine olumlu katkıda bulunmayı hedefleyerek, onlara kentin yaşam koşulları, sosyal ve kültürel zenginlikleri hakkında bilgi sağlıyor.  Bu etkinlikler, çocukların sosyal becerilerini geliştirmelerine ve kendi şehirlerinin değerlerini daha iyi anlamalarına yardımcı oluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.