“Hükümetten somut adım atmasını istiyoruz”

“Hükümetten somut adım atmasını istiyoruz”

Siyaset Yayın: 31 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 31.10.2023 14:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, işgalci siyonist rejimin Gazze'deki katliamlarına işaret ederek, "Biz hükümetten de imkanları ölçüsünde bu siyonistlere karşı somut adım atmasını istiyoruz." dedi.

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında israilin Gazze’ye saldırıları, israile yaptırımlar, anadilde eğitim, yeni anayasa gibi konularla ilgili açıklamalara bulundu, gazetecilerin gündeme dair sorularını cevapladı.

‘CAYDIRICI YAPTIRIMLAR GÜNDEME ALINSIN’

Hükümetlerin de somut bazı adımlar atması gerektiğini vurgulayan Ramanlı, "Zira uluslararası toplumun harekete geçmemesi halinde tam bir soykırımına dönüşecek olan bu Gazze ablukasının bir an önce sonlandırılması, bütün devletlerin ortak sorumluluğudur. Bu kapsamda hükümetimize de bazı görevler düştüğünü bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Çünkü yetki ve vazife hükümettedir. Hükümetin de özellikle bu soykırıma karşı, bu insanlık suçlarına karşı siyonist rejimle olan ilişkilerini yeniden gözden geçirmesi gerektiğini ve diplomatik ilişkileri kesmesini bu süreçte tavsiye ediyoruz, öneriyoruz, istiyoruz." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.